Back-Office support/ Ekonomiansvarig

Logotyp

Back-Office support/ Ekonomiansvarig

Är du en person som trivs i en supportande roll? Vill du arbeta för ett tryggt familjeföretag där du får en betydelsefull och central roll att utnyttja dina ekonomiska kunskaper? Då vill vi gärna prata med dig. Butiksteknik söker sin nästa supportfunktion.

I tjänsten som Back-Office support kommer du ha en variationsrik, administrativ och betydelsefull roll. Du kommer arbeta med ekonomifunktioner såsom löpande bokföring, fakturering, lönehantering, sammanställning av ekonomiska rapporter, upprättning av styrdokument samt budgetar och prognoser.

Utöver det innefattar arbetet administrativa uppgifter som till exempel stödfunktion till VD och projektledare, dokument- och lagerhantering, företagsevent samt ansvar för företagets fordon m.m.

För att lyckas i denna roll:

·        Ser dig själv som en ”spindel-i-nätet” person.

·       Har du tidigare erfarenhet i supportfunktion/koordinator/administratör

·       Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi

·       Behärskar du svenska i tal och skrift

·       Har du ingen anmärkning i belastningsregistret.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person gillar struktur, noggrannhet och siffror. Då du kommer att vara ”spindeln i nätet” ser vi att du värdesätter och uppskattar en god arbetsmiljö samt att du ser dig själv som en lagspelare.

Vi erbjuder dig en roll:

·        En central och betydelsefull roll

·        Tjänst i ett familjärt företag som är mån av sina anställda

·        En ledning som ger förtroende och tror på karriärsutveckling inom företaget.

·        Medverkan i ledningsgrupp

Om företaget:

Butiksteknik i Väst är ett Göteborgsbaserat familjeföretag och drivs idag av sonen Fredrik Wetterborg. Butiksteknik har sedan starten 2010 verkat som specialister inom projektledning, byggnation och inredning till företag och organisationer som vill ändra eller utveckla sin verksamhet. Uppdragen varierar i storlek, allt från större och mer komplexa om- och nybyggnationer till mindre service- och reparationsjobb.

Kunderna är främst återkommande beställare inom dagvaruhandeln samt fastighetsägare i västra och södra delen av Sverige. Förutom ett starkt och vasst montageteam av snickare och montörer har Butiksteknik även god byggteknisk kunskap inom företaget i form av erfarna projektledare.

I denna rekrytering samarbetar Butiksteknik i Väst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson på niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer