Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en erfaren snickare med hög yrkesstolthet? Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik roll med projekt som utförs inomhus och i öppna miljöer? Då vill vi komma i kontakt med dig. Butiksteknik söker sin nästa snickare

I tjänsten som snickare kommer du att arbeta med det mesta inom byggservice vilket innebär snickeri och montage. Du kommer ha ett stort eget ansvar och tillsammans med dina kollegor arbeta i team för att Butikstekniks projekt fortlöper och slutförs enligt bestämd tidsplan. Arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak ny- och ombyggnationer inom dagvaruhandeln, hyresgästanpassningar åt fastighetsägare samt mindre service- och reparationsarbeten. Vi ser det som meriterande om du tidigare haft eget ansvar över egna projekt med kund- och beställarkontakt.

För att lyckas i denna roll har du:

·        Flerårig erfarenhet som servicesnickare

·        Goda byggtekniska kunskaper

·        Är självgående och uppskattar problemlösning

·        B-körkort

·       God svenska i tal och skrift

·        Ingen anmärkning i belastningsregistret.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har en stor social förmåga som tycker om. att jobba i öppna miljöer nära kunder och beställare. Vidare ser vi att du är öppen för att lära dig nya saker för att stärka din byggtekniska kompetens. 

Vi erbjuder dig:

·        En variationsrik roll där din byggtekniska kunskap får utvecklas

·        En roll i ett familjärt och tryggt företag som är mån av sina anställda

·        En ledning som inger förtroende och tror på karriärsutveckling inom företaget

·        Arbete med unika projekt till stora varumärken

·        Servicebil/ förmånsbil vid tillsvidareanställning

Om företaget:

Butiksteknik i Väst är ett Göteborgsbaserat familjeföretag och drivs idag av sonen Fredrik Wetterborg. Butiksteknik har sedan starten 2010 verkat som specialister inom projektledning, byggnation och inredning till företag och organisationer som vill ändra eller utveckla sin verksamhet. Uppdragen varierar i storlek, allt från större och mer komplexa om- och nybyggnationer till mindre service- och reparationsjobb.

Kunderna är främst återkommande beställare inom dagvaruhandeln samt fastighetsägare i västra och södra delen av Sverige. Förutom ett starkt och vasst montageteam av snickare och montörer har Butiksteknik även god byggteknisk kunskap inom företaget i form av erfarna projektledare.

I denna rekrytering samarbetar Butiksteknik i Väst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson på niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert