Projektledare

Logotyp

Projektledare

Arbetar du som projektledare idag och är van att driva, samordna samt projektleda projekt i olika storlekar? Letar du efter en roll i ett familjeföretag som arbetar åt de större varumärkena? Då vill vi veta allt om dig. Butiksteknik söker sin nästa Projektledare

I tjänsten som projektledare kommer du ha ett övergripande ansvar att driva projekt från start till mål. Arbetsuppgifterna innefattar projektering, budgetering, kalkylering, hålla projektmöten samt upprätta tidsplaner, egenkontroller och byggteknisk dokumentation.

Utöver det kommer du även att ansvara för den ekonomiska uppföljningen samt att kommunikation mellan alla berörda parter i projekten är levande – vilket innefattar kontakt med beställare, UE samt Butikstekniks egna montörer.

Då du kommer ha en betydelsefull roll med flera projekt igång samtidigt behöver du vara noggrann och strukturerad med ett gott sinne för affärer och projektens utfall. 

För att lyckas i denna roll har du:

·        Några års erfarenhet som projektledare inom bygg

·        Vana att driva projekt mot beställare

·        God byggteknisk och ekonomisk kunskap

·        Goda kunskaper inom Office365

·        B-körkort

·        God svenska i tal och skrift

·        Ingen anmärkning i belastningsregistret.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har god social förmåga som kan ta kunder och medarbetare till bättre samarbeten. Vidare är du driven och trygg i din arbetsroll och har förmågan att formulera sig väl, både skriftligt och muntligt. Då detta är en central roll på bolaget ser vi dig som noggrann och gillar ha många bollar i luften samtidigt.

Vi erbjuder dig:

·        En ansvarsfull och drivande roll

·        En roll i ett familjärt företag som är mån av sina anställda

·        En ledning som inger förtroende och tror på karriärsutveckling inom företaget.

·        Projektarbete för stora varumärken där du får använda din professionalism

·        Tjänstebil

·        Tjänstepension

Om företaget:

Butiksteknik i Väst är ett Göteborgsbaserat familjeföretag och drivs idag av sonen Fredrik Wetterborg. Butiksteknik har sedan starten 2010 verkat som specialister inom projektledning, byggnation och inredning till företag och organisationer som vill ändra eller utveckla sin verksamhet. Uppdragen varierar i storlek, allt från större och mer komplexa om- och nybyggnationer till mindre service- och reparationsjobb.

Kunderna är främst återkommande beställare inom dagvaruhandeln samt fastighetsägare i västra och södra delen av Sverige. Förutom ett starkt och vasst montageteam av snickare och montörer har Butiksteknik även god byggteknisk kunskap inom företaget i form av erfarna projektledare.

I denna rekrytering samarbetar Butiksteknik i Väst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson på niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer