Värmepumpstekniker

Logotyp

Värmepumpstekniker

Vi värmer Sverige grundades 2004 och är idag 28 anställda. Vi hjälper till med allt ifrån inköp till montering och service av olika typer av värmepumpar. Utöver detta har vi även rörmokare, elektriker m.m. som kan hjälpa dig även vid andra projekt. Vår personal är alltid utbildade och kunniga inom sina arbetsområden.

Vi är dagligen ute hos villa- eller fastighetsägare i Storstockholm och installerar eller reparerar olika värmepumpar eller annan rörmokeri. Dessutom har vi utställningar av värmepumpar, bl.a. den enda med Nibe-värmepumpar i Stockholm. Vi har kontor i Hägersten och Sollentuna. 

Vi arbetar med alla typer av uppdrag – stora som små, mot privatpersoner, fastighetsägare, byggherrar och kommuner. Våra arbetsområden handlar om installationer och service av huvudsakligen värmepumpar, vvs, el, ventilation och kyla. Vi är med vid nyproduktion, ombyggnader och nyinstallationer.

Eller bara felsöker och reparerar befintliga installationer. Den röda tråden i allt vi gör har inte så mycket med vad vi gör utan hur vi gör det. Snyggt och inga obehagliga överraskningar är vårt motto. Eftersom vi har gjort alla typer av arbeten är vi bra på att förutse projektets fallgropar och kan förvarna om dem och kringgå dem.

Arbetar du som värmepumpstekniker idag och söker efter en ansvarsfull roll i ett välmående bolag? Vill du arbeta på ett bolag med hög orderingång och vara med på en tillväxtsresa? Då kan detta vara något för dig. Vi Värmer Sverige söker i sin utvecklingsfas en:

Värmepumpstekniker

Som tekniker hos oss kommer du att utföra och ansvara för kvalificerat drift- och underhållsarbete av värmepumpar. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, mest i småhus men också när du är varm i kläderna i flerbostadshus. Som person är du teknikintresserad, nyfiken, social och vill alltid göra ditt bästa. Du är ordningsam och van vid att lägga upp ditt arbete på ett planerat sätt.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • Har arbetat ett par år i branschen
  • Har erfarenhet av arbete med värmepumpar.
  • Har baskunskaper/utbildning inom el, kyla eller VVS då det underlättar vid felsökning.
  • Du talar och skriver flytande svenska eller engelska
  • Innehar B-körkort.

Vi Värmer Sverige erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag. Vi har en härlig sammanhållning och på jobbet har vi roligt tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Marcus Jonasson, 073 940 45 40. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Om Vi Värmer Sverige:

Vi är dagligen hos ca 100 villa- eller fastighetsägare i Stockholm för installation eller service. Vi har kontor i Hägersten och Sollentuna. Bostad styr om man arbetar i norra eller södra Stockholm. Vi värmer Sverige grundades 2004 och är idag ca 35 anställda och vi växer och blir fler. Vi rekommenderar kunder rätt värmepump, installerar värmepumpar och utför service på ledande märken av värmepumpar. Utöver detta har vi även rörmokare, elektriker m.m. som kan hjälpa dig även vid andra projekt. Vår personal är alltid utbildade och kunniga inom sina arbetsområden.

Vi arbetar med alla typer av uppdrag – stora som små, mot privatpersoner, fastighetsägare, byggherrar och kommuner. Våra arbetsområden handlar om installationer och service av huvudsakligen värmepumpar, vvs, el, ventilation och kyla. Vi är med vid nyproduktion, ombyggnader och nyinstallationer.

Eller bara felsöker och reparerar befintliga installationer. Den röda tråden i allt vi gör har inte så mycket med vad vi gör utan hur vi gör det. Kvalitet, glad kund och inga obehagliga överraskningar är vårt motto. Eftersom vi har gjort alla typer av arbeten är vi bra på att förutse projektets fallgropar och kan förvarna om dem och kringgå dem.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer