Projektledare

Logotyp

Projektledare

Är du en person som trivs i en ansvarsfull nyckelroll på ett skandinaviskt företag med höga ambitioner där kvalité och tempo är hörnstenarna? Vill du bli en del av ett inspirerande företag under tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! AltanDK AB expanderar och söker till sitt nyrenoverade kontor i centrala Göteborg dig som ärProjektledare

I rollen som projektledare kommer du bland annat:

·       Att ansvara för projekt från uppstart till slutbesiktning

·       Styra, leda och följa upp projektarbetet genom alla faser så att arbetet utförs på tid och budget.

·       Vara spindeln i nätet med kontaktytor gentemot bl.a. myndighet, kund, medarbetare och underentreprenörer.

Som projektledare på AltanDK erbjuds du: Ett intressant och fritt arbete i ett framåtlutat entreprenörsföretag som expanderar. Med en öppen företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar AltanDK en arbetsplats där trivsel och engagemang bland medarbetarna är högt. Du erbjuds generös ersättning med förmåner.

För att passa i rollen:

·       Erfarenhet av projekt/-arbetsledning inom bygg- och/-eller anläggningsbranschen

·       God förståelse för ekonomistyrning samt ett processorienterat arbetssätt

·       Driven personlighet med förmåga att kunna ur både ett kort- och långsiktigt perspektiv.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar AltanDK med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om AltanDK: AltanDK är Danmarks ledande företag inom hissar och balkonger för befintliga fastigheter. De monterar över 3000 balkonger årligen i Danmark och ungefär 25 hissar. År 2016 utvidgades verksamheten till att omfatta södra Sverige, och man sysselsätter nu cirka 150 medarbetare inom försäljning, projektering, produktion och montering i Danmark och Sverige.

Sedan 2016 har Altan varit representerade i Sverige. För närvarande fokuserar företaget främst på de större städerna i södra Sverige; Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad och Göteborg. Ambitionen är att nå samma position i Sverige som man har i Danmark, och på lång sikt i hela Norden – på såväl balkong som på hissmarknaden.

Altan är medlem i Balkongföreningen Norden, som sedan 2007 tillsammans med medlemsföretagen utvecklat en branschstandard för montage av räcken, balkonger och inglasningar i fastigheter. Syftet är att medlemsföretagen och dess underentreprenörer ska arbeta efter riktlinjer, metoder och material med målet att hålla den bästa kvaliteten i branschen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer