Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Vill du vara en del av ett företag som ligger i framkant av moderna ellösningar? Är du en självgående och driven elektriker? Energy Effective Solutions är i en expansionsfas där rollen som elektriker innebär ett omväxlande arbete med moderna ellösningar och ny teknik. Ta chansen och sök redan idag för att bli företagets nya stjärna!

Arbetsuppgifter:
I rollen som serviceelektriker kommer du att arbeta med laddboxar och vanliga elinstallationer. Skulle intresse finnas för solceller så kan även det ingå i dina arbetsuppgifter.

Ditt arbetsområde kommer att vara Stockholm och Sörmland.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

– Installationer av laddboxar, till villor och BRF:er / företag

– ROT-jobb

– Nybyggnation

Din profil:
För att lyckas i rollen som service/installationselektriker hos Energy Effective Solutions har du ett B-körkort. Du behärskar svenska i både tal och skrift, samt är en självgående elektriker med minst 6 års yrkeserfarenhet.

Som person är du van vid kundkontakt. Du är serviceinriktad och van vid att ta eget ansvar.

Du erbjuds:

–    En roll i en framtidsbransch som arbetar med ny teknik.

–    Ett omväxlande arbete.

–    Få vara en del av ett företag som ligger i framkant av moderna ellösningar.

Om företaget

: Energy Effective Solutions utför elinstallationer med fokus på energieffektivitet och smarta lösningar. Företagets solels-installatörer är certifierade. Företaget startade 2019 och är en modern elfirma som fokuserar på förnybar energi, laddboxar, solceller, hemsystem och vanliga elinstallationer. Energy Effective Solutions har kunder i Stockholm och Sörmland samt utför en del större projekt i andra delar av landet.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Energy Effective Solutions med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer