Junior data-/fibertekniker

Logotyp

Junior data-/fibertekniker

Är du i starten av din karriär som första- eller andraårs montör och vill arbeta i ett tillväxtbolag med god gemenskap? Vill du komma in i en detaljrik bransch och lära dig mer om fiber? Då vill vi höra mer om dig. Jobway hjälper Optocare att hitta deras nästa:

Data-/fibertekniker, Stockholm

I tjänsten som data-/fibertekniker kommer du ingå i ett arbetslag om två eller fler och arbeta med fiber- och svagströmsinstallationer, felsökning samt kabeldragning av data-/ teleanläggningar runt om i Stockholmsområdet. Projekten varierar i olika storlekar och arbetet sker i miljöer såsom kontor, datahallar, skolor och el-entreprenader.

Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter tillkommer även fiberblåsning, fibersvetsning samt skrivande av egenkontroller och rapporter.

Optocare erbjuder dig:

·        En roll på ett företag där du får utvecklas i din roll som data-/fibertekniker

·        Delaktig i en sammansvetsad grupp som värnar om ett tryggt och framgångsrikt företag.

·        En arbetsgivare som tror på din styrka och din utveckling

För att lyckas i denna roll krävs det att du har:

·        Minst 1 års erfarenhet från data-/fiberbranschen

·        Du har ett intresse för fiber och teknik

·        B-körkort

·        Svenska i tal och skrift är krav

·        Ingen anmärkning i belastningsregistret

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är:

·        Drivande och engagerad i din roll som tekniker

·        Förtroendeingivande person som vill utvecklas i rollen

·        Har ett personligt driv för att genomföra projekten enligt bestämd tidsplan

·        Ser positivt på utveckling och effektivisering

Känner du igen dig i beskrivningen? I denna rekrytering samarbetar Optocare med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson 070-274 19 25 eller niclas.gustavsson@jobway.se.

Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Om företaget:

13 anställda med kontor i Årsta som utför installationer inom tele och data med särskild kompetens inom fiberoptiska nät. Vi verkar i första hand i Stor-Stockholmsområdet men kan även, genom samarbetspartners på flertalet orter i Sverige, erbjuda tjänster inom affärsområdet i stora delar av landet.

Vår affärsidé är att kunna erbjuda ett helhetsåtagande till hög kvalité och till ett konkurrenskraftigt pris med allt från installation, projektering, arbetsledning, till registrering och dokumentation i AutoCad. Vi har en mycket väl bestyckad instrumentpark med fibersvetsar, blåsfiberutrustning samt de senaste testinstrumenten för såväl koppar som fiber. Vi kan leverera certifierade datanät med till exempelvis Cat 6-standard samt certifierade fibernät vare sig det gäller traditionell fiberkabel eller blåsfibersystem. Vi har stort yrkeskunnande, är lösningsorienterade, glada och positiva och levererar alltid professionella och snyggt utförda arbeten som vi är stolta över. Vi vill att våra uppdragsgivares förväntningar varje gång ska överträffas. Detta är något vi lyckats bra med, då vår kundbas ständigt växer, samtidigt som kunderna ofta återvänder till oss med fler uppdrag.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert