Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Energivärme AB är ett växande företag verksamma över hela Stockholms län och har sitt säte i Saltsjö-Boo i Nacka. Vi har specialiserat oss på allt som har med uppvärmning att göra av både små och stora fastigheter. Energivärme har varit verksamma sedan början på 70-talet och har cirka 8000 fastighetsägare som våra kunder i dagsläget. Vi är även ett certifierat företag och partner till värmepumpsföretaget NIBE. I dagsläget arbetar skickliga installatörer och tekniker hos oss som besitter god erfarenhet inom allt som har med värme att göra.

I takt med Energivärmes utveckling sökes nu en servicetekniker inom värmepumpar.

Som tekniker kommer du att utföra och ansvara för kvalificerat drift- och underhållsarbete av värmepumpar. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, både i större kommersiella fastigheter och mindre privata småhus.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett några år i branschen och har erfarenhet av arbete med kyla och värme. Du ska ha goda kunskaper inom el, kyla eller VVS. Du talar och skriver flytande svenska och innehar B-körkort. Vi ser även att du har kylcertifikat.1 för att kunna utföra jobben vi tar oss an.
Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Energivärme erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag där vi ser att du gärna utbildar dig och utvecklas i din roll. God sammanhållning och variationsrika projekt är något som kännetecknar oss. Energivärme satsar mycket på kvalité i sina produkter och ser detta som en stark faktor i långa kundrelationer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 58 11 804. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer