Snickare, Göteborg

Logotyp

Snickare, Göteborg

Är du en montör med snickarkunskap som har hög yrkesstolhet? Vill du arbeta med kvalité framför kvantitet? Vill du känna dig delaktig och använda din byggtekniska kunskap för problemlösning?

Då bör du läsa vidare! Vi hjälper Enviroom att hitta deras nästa:

Snickare, Göteborg

I tjänsten som montör utgår du hemifrån och arbetar tätt ihop med Envirooms montageteam. Projektet är varierande och du kommer installera och montera unika umgängesytor såsom pergolas, uterum, solskydd och vindskydd ute hos kund.  

Då du kommer ingå i ett sammansvetsat team ser vi att du har god byggteknisk bakgrund och vill arbeta med kvalitetsprodukter. För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående i rollen som montör och har goda snickarkunskaper. Du motiveras över av att ha kundkontakt för att lyckas med dina projekt. Resor och övernattningar förekommer i tjänsten.

Enviroom erbjuder dig:

·      Ett arbete med en spännande och expansiv produkt på marknaden

·      En viktig och betydelseroll i ett företag som värnar om sina kunder.

·      En arbetsgivare med kollegor som behöver varandras styrkor och tillsammans arbeta för företaget bästa.

Vi söker dig som:

·      Har minst 4-års erfarenhet som montör/snickare

·      Erfarenhet av arbete inom ROT-relaterade tjänster.

·      Är självgående i rollen

·      God byggteknisk kunskap

·      Ingen anmärkning i belastningsregistret

·      Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Enviroom med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se, 070 274 19 25

Om företaget:

Enviroom är ett expansivt företag med 7 anställda som varit verksamt sedan 2013. Bolaget har sitt säte i Billdal, Göteborg men är även etablerat i Stockholm. Kunderna finns över större delen av Sverige med fokus på de södra delarna. Enviroom är ledande i sin nisch, specialiserade mot ’high end’-lösningar och levererar och monterar måttanpassade flexibla pergolor, uterum, solskydd och vindskydd. Produkter kommer från de främsta tillverkarna runtom i Europa med fokus på hög kvalitet och smakfull design. På så sätt skapas plats för umgängesytor med behagligt klimat utan tryckande värme, stekande sol, vind och regn.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer