Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Är du en självgående och driven serviceelektriker som besitter hög yrkesstolthet? Gillar du att alltid utföra ditt arbete med kvalité och har ett stort kundfokus? I denna roll som serviceelektriker hos Elcenter AB kommer du att ingå i ett härligt och sammansvetsat team som besitter en enorm drivkraft.

Som anställd hos Elcenter AB får du chansen att bidra med din kompetens och ständigt utvecklas i din roll med varierade dagar hos trygga återkommande kunder.

Arbetsuppgifter:
I rollen som serviceelektriker kommer du att arbeta med frihet under ansvar. Du planerar dina dagar själv i samråd med närmsta servicechef och lämnar alltid dina jobb utförda med kvalité. Du kommer att arbeta i Göteborg med omnejd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

– Felsökningar

– Kontorsanpassningar

– Ta dig an allt från mindre jobb till lite större projekt

Din profil:
För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos Elcenter ser vi att du har ett ECY-certifikat med 5 års erfarenhet. Du är van vid att hantera kundkontakt och självgående vid felsökningar. Du besitter hög yrkesstolthet och har ett B-körkort.

Du erbjuds:

–    En roll i ett härligt företag med fasta kunder och bra jobb.

–    En chef som är mån om sin personal och alltid stöttar sina anställda.

–    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en bra gruppdynamik.

–   Stöttning av kompetensutveckling.

Om företaget: Elcenter AB i Göteborg startade sin verksamhet år 2000 med kontor i Mölndal. De har sedan dess haft som mål att alltid leverera tjänster och produkter med hög kvalité och tar sig an både små som stora projekt.

Alla medarbetare har den traditionella elinstallationsutbildningen som grund. Under åren har de anställda även egenutvecklade specialkompetenser inom t.ex. data, styrsystem för fastighetsautomatik, knx, pannor/ värmepumpar/värme-automatik och industri-el. Elcenter har ett stort kundfokus och har som filosofi att alltid utföra sitt arbete med kvalité.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Elcenter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer