Projektledare

Logotyp

Projektledare

Arbetar du som projektledare eller arbetsledare inom bygg idag? Har du god erfarenhet av projektledning och vill arbeta nära arkitekter och designers inom finsnickeri? Då vill vi höra om dig, ansök idag!

Projektledare
I tjänsten som Projektledare utgår du antingen från kontoret i Liljeholmen alternativt hemifrån. Du kommer få stor insyn i projekten från start till mål. Du kommer att arbeta med alla de olika stegen från att hitta och driva nya projekt till efterkalkyl. Du ansvarar för att projekten utförs med hög kvalité och stort fokus på kalkyl, budget- och tidsansvar.

Då du kommer ha en betydelsefull roll behöver du vara strukturerad med ett gott sinne för lönsamma affärer. Vi ser gärna att du motiveras av att sätta kunden i fokus och är van att skapa relationer. 

Lövdahls Snickeri erbjuder dig:

·      En roll med stor frihet att bestämma sitt eget arbete

·      Ett familjärt företag där du får stort ansvar och driva projekt från införsäljning till slutbesiktning.

·      Ett företag i ett expansivt skede som sätter stort fokus på professionalism

För att lyckas i rollen ser vi:

·      Att du har erfarenhet från projektledning sedan tidigare eller arbetar som arbetsledare idag och vill vidare.

·      Har god kunskap inom ekonomi.

·      Har tidigare erfarenhet från att kalkylera, analysera och driva projekt i olika storlekar.

·      Är en relationsbyggande person med ett sinne för affärsrelationer.

·      Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Lövdals Snickeri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Calpa Martinsson, lina.martinsson@jobway.se

Om företaget:

Lövdals Snickeri är bygg- och snickeriföretag med 19 anställda som varit verksamt sedan 1997. Bolaget har sitt säte i Liljeholmen med fabrik i Tibro där all produktion sker innan de fraktas för montage och kompletterade byggnation på plats hos kunder över hela Stockholmsområdet, privata som företagskunder.

Lövdals fokuserar framförallt på att planera och genomföra hyresgästanpassningar samt leveranser av specialsnickerier i olika storlekar. Lövdals samarbetar med arkitekter, inredningsföretag, fastighetsbolag och diverse konsulter för att fullborda projekten enligt beställaren önskemål. Arbetar du som projektledare eller arbetsledare inom bygg idag? Har du god erfarenhet av projektledning och vill arbeta nära arkitekter och designers inom finsnickeri? Då vill vi höra om dig, ansök idag!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer