Fältservicetekniker

Logotyp

Fältservicetekniker

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett variationsrikt arbete och vill jobba med liftar och entreprenadmaskiner.
Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i branschen i en väldigt variationsrik roll. Är du utöver det en person som är kundorienterad och känner dig redo för nya utmaningar? Stavdal lift en del av Ramirent söker en fältmekaniker som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om rollen:
Du ska självständigt arbeta med felsökningar, reparationer och service utav liftar och entreprenadmaskiner med utgångspunkt i Stockholm.
Att besöka våra kunder och tillhandahålla den hjälp dom behöver med sina liftar och maskiner kommer tillhöra din vardag.

Stavdal lift erbjuder dig:

·      En väldigt variationsrik roll där du har Stor Stockholm som arbetsområde.

·      Förmånsbil

·      Ett marknadsledande företag inom denna bransch med väldigt god spetskompetens.

.      Ett företag där vi gärna rekryterar internt.

Dina kvalifikationer som tekniker:

–         Erfarenhet inom el och felsökning inom liftar/maskiner.

–         Arbetat inom likvärdig bransch några år.

–         B-Körkort

–         Kundorienterad då din vardag består av mycket kundmöten.

–         Goda kunskaper i svenska, tal & skrift

–        Behärskar engelska, tal & skrift

Om företaget:Ramirent grundades 1955 och öppnade sitt första kundcenter i Finland. Under våren 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsföretaget Stavdal vilket har gjort Ramirent till Sveriges ledande maskinuthyrare med kundcenter spritt över hela landet.

Vi är ett företag med fokus på att öka så väl säkerheten som effektiviteten hos våra kunder. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Vi är en helhetsleverantör som utöver vår maskinuthyrning erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd även utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Stavdal lift en del av Ramirent med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert