Distriktsansvarig Säljare

Logotyp

Distriktsansvarig Säljare

Är du på jakt efter en ny utmaning som säljare inom byggbranschen. I rollen som säljare på Treko arbetar du brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kundrelationer, utveckling inom branschen samt trivs i att planera och styra dina egna dagar. Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

I takt med att vi växer söker vi en säljare som ska vara med och bygga upp denna avdelning. I rollen som säljare hos oss kommer du sköta försäljningen av våra tjänster och produkter inom El.
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

–              Försäljning av byggströmprojekt, el centraler, kablar till företag inom byggsektorn, samt ”crossselling” med systerföretagen Treko Climate & Treko Acess

–              Dagliga kundmöten med platschefer och arbetschefer.

–              Projektering av projekt.

–              Du kommer att arbeta i Storstockholm.

För att lyckas i denna roll:

–              Initiativtagande och kundorienterad med stark entreprenörsanda.

–              B-körkort och svenska tal & skrift

–              Erfarenhet ifrån försäljning eller arbete inom byggbranschen.

–              Proaktiv i din planering och lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig: 

–              Mycket frihet under ansvar.

–              Utgår hemifrån i tjänstebil.

–              Vara med och bygga upp försäljningsavdelning.

–              Kan på sikt bli försäljningschef.

–              Ett stabilt företag med stor kundstock.

Om företaget:
Vi har varit verksamma sen början på 2000 – talet och arbetar mot de största företagen inom byggbranschen och fastighetsbranschen. På Treko är vi idag drygt 40 dedikerade medarbetare och specialister inom byggström, byggklimat och övervakningslösningar. Vi söker ständigt efter nya hungriga och duktiga lagspelare som vill göra oss ännu bättre. För oss spelar det ingen roll vem du är. Det viktiga för oss är vad du gör. Höga ambitioner, ödmjukhet och en vilja att jobba hårt för varandra och för våra kunders bästa är de egenskaper vi värderar högst.
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Treko med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 eller Oscar.Thiele@jobway.se Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer