Platschef

Logotyp

Platschef

Är du en person som trivs i en självgående roll där du får arbeta som platschef med nyproduktion inom bygg? Vill du bli en del av ett välmående företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten som platschef till Österling Bygg!

Som platschef på Österling Bygg erbjuds du:
Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Då företaget har projekt runt om i Mälardalen tror vi att du bor i närheten av Västerås, Uppsala, Enköping eller norra delarna av Stockholm.

I rollen som platschef erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter via innovativa traineeprogram och andra utbildande inslag. Såväl medarbetartrivseln som lojaliteteten bland kollegorna är hög vilket skapat sammansvetsade team.

I rollen som platschef kommer du bland annat:

·       Att ansvara för byggprojektets planering, produktionsstyrning och ekonomi.

·       Upprätta samt följa upp produktionstidplaner samt aktivt stödja alla lagmedlemmar i deras moment inom projektet.

·       Samordna entreprenörer samt egen personal för att driva projektet framåt.

För att passa i rollen ser vi att du:

·       Besitter en relevant arbetslivserfarenhet, där du har arbetat i rollen som platschef ett par år.

·       Har B-körkort, god datorvana samt grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik.

·       Gärna har erfarenhet av ekonomi då ekonomiska avstämningar och arbete med ekonomistyrning är en del av vardagen i projekten. Har du även högskoleutbildning är det meriterande.

Information om företaget:

Österling Bygg AB är ett traditionellt byggföretag som grundades 1993. Tack vare sina 120 medarbetare driver man, på ett framgångsrikt sätt, verksamheten från huvudkontoret i Hedemora samt Norberg och Sälen. Verksamheten vilar på tre affärsområden; entreprenad, service och egenutvecklade projekt. Geografiskt drivs projekten i södra och norra Dalarna (främst Sälen) samt Stockholm/Mälardalen.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Skicka i så fall in din ansökan med CV. Denna rekrytering samarbetar Österling Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40, nicklas.thorstenson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert