Kalkylator

Logotyp

Kalkylator

Har du tidigare erfarenhet i rollen som kalkylator? Hos Akrima Bygg AB kommer du att vara en del av ett familjärt företag med låg personalomsättning. Du kommer att driva processen från förfrågan till färdigt anbudsförslag från Akrima’s kontor i Västberga.

Arbetsuppgifter:

I rollen kommer du att arbeta med upprättande av anbud och kalkyler inom ROT. Akrima arbetar inom olika områden och har en stor variation bland projekten, både i karaktär och storlek.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

–    Framtagande av kalkyler.

–    Hantera förfrågan om anbudsförslag.

–    Ta fram bygg- och projektkalkyler inför olika projekt.

–   Kontakt med underleverantörer.

–   Rapportering och nära kontakt med projektledare.

–   Hantera offerter.

Din profil:
För att lyckas i rollen som kalkylator hos Akrima Bygg AB ser vi att du helst har minst 10 års erfarenhet och besitter kunskap inom ramavtal och ROT-arbeten. Det är meriterande om du har ett B-körkort. Du är driven och självgående inom rollen.

Du erbjuds:

–    En roll i ett härligt företag med fasta kunder och bra jobb.

–    En chef som är mån om sin personal och alltid stöttar sina anställda.

–    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.

Om företaget:
Akrima Bygg AB är ett privatägt företag som grundades redan 1973. Verksamheten består av general- och totalentreprenader samt bygg- och el service. Deras ambition är att hitta de mest effektiva och smarta lösningarna i varje byggentreprenad. Teamet består idag av 20 anställda och har kontor i Västberga, söder om Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Akrima med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer