Skylttekniker

Logotyp

Skylttekniker

Vill du jobba som skylttekniker och har du tidigare erfarenhet inom solfilm- och dekorbranschen eller motsvarande erfarenhet? Gillar du att arbeta i en roll med varierande arbetsuppgifter? I denna roll som skylttekniker kommer du att arbeta med solfilm, tejpning av bilar och skyltar.

Arbetsuppgifter:

I rollen som skylttekniker kommer du att arbeta i team där ni tillsammans kommer ha varierade arbetsuppgifter ute på fältet samt i verkstaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Stripa och montera dekaler på bilar.
  • Sätta solfilm på fönster.
  • Montage av olika typer av skyltar.
  • Vara behjälplig mot montörerna inne på verkstaden.

Din profil:
För att lyckas i rollen som skylttekniker ser vi att du helst har produktkännedom och erfarenhet inom branschen eller motsvarande bransch. Du har en erfarenhet på 3 år inom liknande roll. Du besitter även ett B-körkort. Det är meriterande om du tidigare arbetat med solfilm och är certifierad eller har viljan att bli certifierad.

Du erbjuds:

–   En roll i ett härligt företag med fasta kunder och bra jobb.

–   En chef som är mån om sin personal och alltid stöttar sina anställda.

–  Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.

Om Robertssons Skylt & Film AB:

Robertssons Skylt & Solfilm AB grundades år 2010 och har sin verkstad samt kontor i Vendelsö, söder om Stockholm. Verksamheten består av fyra affärsområden idag som är trafikskyltar, bildekor, wrapping och solfilm. Företaget har flera stabila återkommande kunder och riktar främst in sig mot företag.

Låter detta intressant att höra mer om? I denna rekrytering samarbetar Robertssons Skylt & Film AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer