Säkerhetstekniker

Logotyp

Säkerhetstekniker

Söker du en variationsrik och självständig roll som säkerhetstekniker? Vill du bli en del av ett familjärt säkerhetsföretag och arbeta i ett sammansvetsat team? Är du en naturlig problemlösare med god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Larmspecialisten söker i sin nästa kollega som:

SäkerhetsteknikerI tjänsten som säkerhetstekniker kommer du arbeta med service, installationer, driftsättning och programmering av inbrottslarm, passagesystem och CCTV i system såsom RCO, ATS, Vanderbilt, Teletec, Axema och Hikvision.

·        Du utgår hemifrån i din servicebil

·        Kunderna finns i Malmö med omnejd

·        Rollen är varierande och kan skilja sig från dag till dag

Då du kommer ha en ansvarsfull roll med frihet under ansvar behöver du vara strukturerad med ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du motiveras av att sätta kunden i fokus och är nyfiken i din roll som säkerhetstekniker.

Larmspecialisten erbjuder dig:

·        En roll i ett företag där du får ta ett stort eget ansvar

·        En arbetsgivare med stöttande företagskultur som värnar om varandras styrkor och tillsammans arbeta för företaget bästa

·        Bred kunskap inom säkerhet på företag

·        Stora utvecklingsmöjligheter att lära sig nya produkter och att växa i företaget

·        Löpande utbildning i systemen Larmspecialisten arbetar med

Vi söker dig som:

·        Har minst 2 års erfarenhet som säkerhetstekniker

·        Självgående som är van att ha eget ansvar

·        Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

·        Inget i belastningsregistret

·        B-körkort

·        Meriterande om du har god produktkännedom

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Larmspecialisten med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se, 070 274 19 25

Om företaget:

Larmspecialisten är ett familjeägt säkerhetsföretag sedan 1988 med totalt 9 anställda. Larmspecialisten drivs idag av Victor & Rasmus Lundborg och arbetar främst med mellanstora projekt av inbrottslarm, passagesystem och CCTV till både privatpersoner och mot beställare. Larmspecialisten är certifierade och godkända enligt Svenska Brand och säkerhetscertifierings normer i larmklasserna 1 & 2, certifierad anläggarfirma, certifierad behörig ingenjör inom inbrottslarm och innehar kvalitetsledningssystem SWEQ2 samt högsta kreditrating AAA.

Vill du arbeta på ett säkerhetsföretag med god kännedom om branschen produkter och utmanas spännande installationer är Larmspecialisten rätt plats för nästa steg i karriären. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer