Byggnadsarbetare

Logotyp

Byggnadsarbetare

EMJI växer och söker nu en ny Byggnadsarbetare till deras team!
I din roll som byggnadsarbetare kommer du arbeta i en variationsrik roll med gjutning, armering, form och isolering. De arbetar främst med mellanstora projekt men projektlängend kan vara från några dagar upp till något år. Det är därmed många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt för att lyckas i rollen. Är detta du, tveka inte att söka tjänsten redan idag.

EMJI söker dig som:

–           Är självgående i rollen som byggnadsarbetare inom betong och armering.

–           Har god kunskap i armeringsritningar, arbeta med betongslip och gjutning av plattor samt väggar.

–        Innehar du yrkesbevis och B-körkort förenklar det din vardag men det är inget krav.

Du ser dig själv som en:

–       Initiativtagande person som inte är rädd för att ta i.

–       Social och kundorienterad person då dagarna innehåller mycket möten med kunder.

–       En riktig lagspelare då du arbetar i grupp om 3-4 personer.

På EMJI erbjuds du plats i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt. På EMJI satsar de mycket internt och lyfter gärna de anställda inom företaget för att främja deras utveckling, för rätt person finns de möjlighet att ta en mer ledande befattning. Att arbeta i variationsrika projekt högsta kvalité är något som värdesätts.

Om företaget: EMJI har tillsammans 60 års erfarenhet av alla typer av betongarbete.
EMJI AB startades 2006 och har idag sitt säte i Huddinge. Vi i åtar oss uppdrag i hela Storstockholms- och Mälardalsområdet. Med vår långa erfarenhet i ryggen utför vi arbeten av hög kvalitet. Vi är ett flexibelt företag som åtar oss små som stora uppdrag. Vårt mål är att alltid skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar EMJI med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert