Servicetekniker inom pumpar

Logotyp

Servicetekniker inom pumpar

Pumpsnabben AB grundades 1979 och har sedan starten inriktat verksamheten på service, reparationer, ombyggnationer, uthyrning av pumpar samt försäljning. Pumpsnabben representerar en rad ledande pumptillverkare på den svenska marknaden och har över 40 års erfarenhet av pumpbranschen. Deras kunder är fastighetsägare, kommuner, byggföretag, industriföretag samt privatpersoner.

Pumpsnabben är en del av Lakers Group som består av en grupp människor med brinnande intresse för och bakgrund inom vatten- och avloppsindustrin. Ett starkt engagemang för miljöfrågor och vattenhantering karaktäriserar hela bolaget. Lakers Group är idag ca: 300 anställda och omsätter ungefär 600 miljoner SEK.

Vill du arbeta på ett företag som har en spännande tid framför sig? Gillar du problemlösning och varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av styr och regler och har ett stort tekniskt intresse. Då kan du vara Pumpsnabbens nya stjärna.

Nu söker Pumpsnabben en servicetekniker till deras filial i Uppsala. Du kommer att ingå i ett stark team som gillar att dela med sig av sin kunskap till varandra och hjälps åt för att nå gemensamma mål.

Arbetsuppgifter:

I din roll som servicetekniker kommer du ha en mycket varierad tjänst där dagarna ser olika ut. Arbetet sker både ute hos kunder och inne på verkstaden. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. service, reparation och felsökning samt installation och montering av pumpar och pumputrustning. Du kommer arbeta i Uppsala med omnejd.

Pumpsnabben erbjuder dig:

  • Att vara en del i ett företag som är i en spännande tillväxt fas.
  • En anställning där du har varierande arbetsuppgifter och frihet i din roll.
  • Schyssta anställningsvilkor och vara en del i ett härligt gäng.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 3-4 år som servicetekniker och har tidigare arbetat med felsökning och reparation.Du har goda kunskaper inom styr och regler. Då du tar dig mellan arbetsplatserna med bil är det ett krav att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad och ser möjligheter istället för problem. Du har en god socialförmåga och har lätt för att ta kontakt med kunder samt skapa nya kontaktnät. Vidare att du är handlingskraftig, tar egna initiativ och gillar att hjälpa till när det behövs.

Om företaget:

Pumpsnabben AB grundades 1979 och har sedan starten inriktat verksamheten på service, reparationer, ombyggnationer, uthyrning av pumpar samt försäljning. Pumpsnabben representerar en rad ledande pumptillverkare på den svenska marknaden och har över 40 års erfarenhet av pumpbranschen. Deras kunder är fastighetsägare, kommuner, byggföretag, industriföretag samt privatpersoner. Pumpsnabben är en del av Lakers Group som består av en grupp människor med brinnande intresse för och bakgrund inom vatten- och avloppsindustrin. Ett starkt engagemang för miljöfrågor och vattenhantering karaktäriserar hela bolaget. Lakers Group är idag ca: 300 anställda och omsätter ungefär 600 miljoner SEK.

Är du intresserad av att höra mer? I denna rekrytering samarbetar Pumpsnabben med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer