Junior Projektledare

Logotyp

Junior Projektledare

Vill du arbeta i ett starkt team med hög kompetens och god sammanhållning? Är du en person med ett stort driv och engagemang? Gillar du att ha många bollar i luften och arbeta i ett högt tempo? Har du dessutom erfarenhet som projektledare. Då kan du vara Torkab Entreprenad AB:s nya kollega.

Torkab Entreprenad arbetar med att återställa skador i byggnader efter vattenläckage, brand eller inbrott. Deras kunder är försäkringsbolag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Företaget har varit verksamma sedan 1986 och kontoret ligger i Länna, söder om Stockholm. Sedan starten har Torkab genomfört närmare 5000 återställningsuppdrag efter skada, alltifrån ett vattenskadat parkettgolv till ett nedbrunnet hus.

Arbetsbeskrivning

Företaget expanderar och söker just nu en junior projektledare med stort driv och engagemang. Här erbjuds du en arbetsplats med högt tempo och god sammanhållning. Du kommer att leda projekt tillsammans med ett starkt team av yrkesstolta hantverkare med hög byggteknisk kompetens. Här blir du en central medarbetare med en ansvarsfull, bred och varierande roll.

Som projektledare kommer du att leda arbetet och ha ett övergripande ansvar för olika byggnadsprojekt. Du kommer att vara den främsta kontakten gentemot kund, vilket ställer krav på din sociala förmåga samt att du trivs med att samordna och planera dina arbeten från start till slut.

Dina arbetsuppgifter

– Driva projekt mot beställare från start till mål.

– Ansvar för genomförande samt uppföljning av det ekonomiska utfallet av dina projekt.

– Ansvara för kommunikationen mellan berörda parter i projekten.

– Avropa och delta i upphandlingar av underentreprenörer, tjänster och material.

 Vi erbjuder

– Kontinuerlig kompetensutveckling.

– Marknadsmässig lön med möjlighet till bonus.

– Friskvård.

– Tjänstebil.

– God företagskultur.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen krävs god kommunikationsförmåga, viljan att dela och bygga kunskap med andra samt förmågan att få saker att hända. Du bör kunna tänka nytt och snabbt kunna ställa om efter förändrade projektförutsättningar. Vi ser att du är en person med ett mycket starkt kundfokus, gillar att arbeta och leda kvalificerade byggprojekt.

Kvalifikationer

– Akademisk utbildning

– Något års erfarenhet som projektledare

– Goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana.

– Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

– B-körkort.

– Tidigare erfarenhet av projektledning inom entreprenadbranschen är meriterande.

-Tidigare erfarenheter av kalkylerande av projekt är meriterande.

I denna rekrytering samarbetar Torkab Entreprenad AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Lina Martinsson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på lina.martinsson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer