Fastighetsschef till Team Olivia

Logotyp

Fastighetsschef till Team Olivia

Letar du efter en ansvarsfull, variationsrik och nyskapad tjänst hos en arbetsgivare som har ambition att skapa framtidens omsorg med mångfald i välfärden? Då bör du läsa vidare! Genom åren har Team Olivia expanderat såväl organiskt som genom förvärv. Vår tillväxtresa fortsätter och därför söker vi dig som vill anta den utmanande och stimulerande rollen som

Fastighetschef

I tjänsten som fastighetschef ansvarar du för bolagets fastighetsbestånd där förvaltning och utveckling av fastigheter och lokaler är ett av dina främst fokusområden. Då du ansvarar för hela det skandinaviska beståndet förekommer det en del resor i tjänsten, vilket i sin tur innebär att din placeringsort i viss mån är anpassningsbar. Har du tidigare erfarenhet från arbete mot den skandinaviska marknaden är det meriterande.

Exempel på arbetsuppgifter är:

·      Planera och genomföra underhåll av beståndet. I samband med detta kostnadsberäkna och upphandla tjänster från underleverantörer.

·      Förhandling, nytecknande och uppföljning av hyresavtal.

·      Kontakt med myndigheter vid exempelvis tillståndssökande.

·      Ansvara för lokal- och fastighetsförsäkringar och tillse att fastigheterna lever upp till relevanta lagar och föreskrifter.

·      Energieffektivisering inkl. EK samt följa upp och analysera driftsdata och energioptimering.

Team Olivia erbjuder dig:

·      En nyskapad och skräddarsydd roll där du har goda möjligheter att påverka.

·      Ett välmående och finansiellt starkt bolag.

·      En meningsfull tjänst du får tillfredställelsen att hjälpa andra människor till en tryggare och bättre vardag.

Din profil:

Du har erfarenhet från fastighetsförvaltning samt eventuellt en eftergymnasial utbildning med ekonomisk eller juridisk inriktning, dock ej krav. Du är van att leda en verksamhet på ett såväl operativt som strategiskt sätt.

Vidare är du en skicklig kommunikatör och trivs med att ha många olika kontaktytor. Eftersom dina förhandlingsförmågor kommer sättas på prov utgår vi från att du motiveras av att hitta överenskommelser med andra parter – något du har mångårig erfarenhet av.

Team Olivia:

Team Olivia är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra 12 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag. Vi tror att omsorg av god kvalitet uppstår i mötet mellan individen och medarbetaren. Vårt viktigaste uppdrag är därför att skapa värde för dem vi är till för – individerna.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Team Olivia med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer