Fastighetsskötare

Logotyp

Fastighetsskötare

Vill du arbeta i ett familjärt företag där man värnar om varandra? Har du ett intresse för fastigheter och brinner för kundservice? Är du en fastighetsskötare som är ute efter nya möjligheter och vill fortsätta utvecklas i din roll. Då kan du vara rätt person för denna tjänst.

I din roll som fastighetsskötare kommer du bland annat att arbeta med reparationer och underhåll i olika typer av fastigheter. Skötsel och rondering av in-och utvändiga miljöer och reparationer samt nödvändigt underhåll i fastigheterna. Det är en mycket varierad tjänst som kräver att du har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt. Fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad med omnejd.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av fastighetsskötsel eller motsvarade. B-körkort. Du är en duktig problemlösare och kan felsöka samt reparera vanliga förekommande problem i fastigheter.
Du är bolagets ambassadör i fastigheterna och har daglig kontakt med hyresgäster därav är det viktigt att du som person har god social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter.

Energibevakning erbjuder dig ett flexibelt och varierat arbete där du har möjlighet att utvecklas i din roll. Med stor frihet styr du dina egna dagar och sköter all kontakt med dina kunder. Vill du komma till ett företag där du känner dig delaktig och får fortsätta utvecklas i din roll med ett företag som besitter väldigt god erfarenhet ifrån fastighetsskötsel då är Energibevakning rätt plats för dig.

Låter detta intressant att höra mer om? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele Skicka din ansökan snarast via länken eller mejla Oscar.Thiele@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert