Anläggare

Logotyp

Anläggare

Enthavs växer och söker nu en ny anläggare till deras team!
I din roll som anläggare kommer du arbeta i en variationsrik roll med markarbeten, VA-schakt samt andra anläggningsprojekt. De riktar sig mycket mot industribyggnader och fastighetsbolag. Det är därmed många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt för att lyckas i rollen. Enthavs arbetar även med diverse entreprenader, stora som små mot olika byggföretag.

Enthavs söker dig som:

·      Är självgående i rollen som anläggare.

·      Har god kunskap i VA, Schakt och ritningar samt laserhantering.

·      Innehar B-körkort.

Du ser dig själv som en:

·      Öppensinnad person som gillar nya utmaningar, är självgående i din roll samt är en grym problemlösare som tar egna initiativ.

·      Person som värdesätter noggrannhet och ordning & reda i arbetet.

·      Lagarbetare som trivs att arbeta i team, men är lika självgående på egen hand.

På Enthavs erbjuds du plats i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. de värnar högt om deras medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. På Enthavs satsar de mycket internt och lyfter gärna de anställda inom företaget för att främja deras utveckling. Att arbeta i variationsrika projekt med verktyg utav hög kvalité är något som värdesätts.

Om företaget:Enthavs har ett brett urval av tjänster inom markarbeten. Enthavs erbjuder totalentreprenader inom mark och helhetslösningar i bostadsområden. Helhetslösningar innefattar allt från anläggningsarbeten, pålning, sprängning till färdiga gator, cykel och gångvägar. De utför även totalentreprenader vid nybyggnationer av skolor, lager och terminaler.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Enthavs med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert