Projektledare/KMA

Logotyp

Projektledare/KMA

Är du en KMA/projektledare som är sugen på en ny utmaning i karriären, där du arbetar i en självgående roll med att driva, samordna samt projektleda byggprojekt av nyproduktioner? Vill du bli en del av ett marknadsledande företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Då är rollen som KMA/projektledare på Botrygg Bygg AB perfekt för dig. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag för att inte missa denna chans! 

I rollen som KMA/projektledare kommer du bland annat men inte uteslutande arbeta med:

•        Att ansvara för företagets utvecklingsarbete med fokus på kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.

•        Att, ansvara för hela byggprojekt från första idé till dess att projekteringen för samtliga discipliner är klar. Du agerar sedan stöd åt produktionsorganisationen under genomförandet och hanterar kontakt med kommuner och myndigheter.

•        Att ansvara för att upprätta projektbudget, agera stöd i produktionen under byggtiden, tidsplaner, ekonomiuppföljning samt helhetsansvar för projektet. 

•        Bevakning av att Botrygg följer gällande lagar och förordningar för projekten inom miljö- & arbetsmiljöfrågor.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet av projektledning eller KMA inom nyproduktion av betongstommar, där du har minst tre års dokumenterad erfarenhet. 

•        Har en byggnadsingenjör- alternativ byggnadsteknisk utbildning, eller att motsvarande kunskaper tillgodogjorts på annat sätt. 

•        Innehar B-körkort då vissa resor förekommer i tjänsten. 

Som KMA/projektledare på Botrygg erbjuds du:  Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Botrygg har mycket internationella relationer samt innehar en mångfald bland de anställda. I rollen som KMA/projektledare erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter inom din yrkesroll, samt stort eget ansvar. Företaget är en av de ledande aktörerna på marknaden och har goda framtidsutsikter.

Information om företaget:
Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Vi förvaltar 4500 bostäder samt ett femtiotal samhällsfastigheter.

Då vi rår över hela värdekedjan från projektidé till färdig byggnad kan vi bygga till en lägre kostnad än våra konkurrenter. Det gör att vi kan erbjuda bostäder med en högre kvalitet till en lägre boendekostnad.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Botrygg Bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på 070 – 532 71 66 eller linnea.gilliusson@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer