Lastbilsmekaniker

Logotyp

Lastbilsmekaniker

Är du TJ Fordonsservice nya lastbilsmekaniker? Har du ett stort intresse för fordon och vill arbeta på ett familjärt företag? Är du lastbilsmekaniker i dagsläget och känner att det är dags för nya utmaningar? Då kan detta vara rätt för dig.

Rollen:

Som fordonsmekaniker kommer du att arbeta på plats i verkstaden i Södertälje med tillsyn, service, felsökning och reparationer av lastbilar. Arbetsuppgifterna innebär även att felsöka, reparera samt installera el komponenter.

Du erbjuds:

·      Att vara en del av ett familjärt företag som värnar om sina anställda

·      Högt i tak och korta beslutsvägar

·      Bra förmåner och utvecklingsmöjligheter genom utbildningar.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är en naturlig problemlösare, serviceinriktad och inte har några problem med att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs. Du är en lagspelare och kan arbeta utanför dina arbetsområden.

Vi ser att du har fordonsteknisk utbildning och några års erfarenhet inom yrket, gärna inom felsökning och reparation av tunga fordon. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B, men gärna utökat med C, CE eller D. Du har god förståelse för det tekniska området gällande lastbilar/tunga fordon.  

Om TJ Fordonservice:

Johan Bergström och Tommy Wittlock startade 2009 verksamheten på det tidigare militärområdet Almnäs (Ing1) utanför Södertälje. Idag ligger verksamheten i Morabergs industriområde vid E4:ans norra avfart och utför service på lastbil, daf, släp, kran/hydraulik & påbyggnad.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer