VVS-Montör till KI Rör

Logotyp

VVS-Montör till KI Rör

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med låg personalomsättning? Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan du vara KI Rörs nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som VVS-montör på KI Rör AB ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Fokus ligger på entreprenader. I denna roll arbetar du självständigt största delen av tiden där du utgår hemifrån direkt till våra kunder och får din arbetsorder digitalt.

Du erbjuds:

·      En plats i ett framgångsrikt och tryggt bolag som är i en stor expansionsfas & som värnar högt om de anställda och deras trivsel.

·      Varierande och spännande uppdrag.

·      Goda förmåner & servicebil.

·      Tät sammanhållning i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:

·      Har arbetat i rollen som VVS-montör under de senaste 3 åren samt innehar yrkesbevis.

·      Har B-körkort .

·      Älskar ditt jobb och har en hög yrkesstolthet.

Som person är du:

·      Självgående, en problemlösare samt fungerar att arbeta i likaväl grupp som enskilt.

·      Intresserad för VVS-teknik och trivs i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra.

·      Utöver detta är du även serviceinriktad och positiv, då du är ansiktet utåt för företaget.

Om företaget:

KI Rör AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer i Stockholms län. Företaget grundades 2010. KI Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi besitter stor kunskap inom bolaget och i branschen, hos oss arbetar professionella rörmokare och VVS-ingenjörer. Vi utför allt från enklare servicejobb till större entreprenader åt diverse företagskunder.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar KI Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail oscar.thiele@jobway.se eller tel. 073-5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert