Anläggare

Logotyp

Anläggare

Vi sköter och underhåller befintlig utemiljö, planterar träd, anlägger rabatter och gräsmattor samt nyanlägger och underhåller grönytor.
Vi erbjuder kvalitativa mark- och anläggningsarbeten till företag och BRF:er i Mälardalen. Genom vår gedigna kunskap och goda service finner vi effektiva lösningar som syftar till att skapa nöjda kunder
.

G:ssons växer och söker nu en Anläggare/Grävmaskinist.
I din roll som anläggare/grävmaskinist kommer du arbeta med både anläggning och maskinkörning inom markarbeten, Va-schakt, El-schakt och snöröjning är delar vi främst inriktar oss på. industribyggnader och bostadshus. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt. Vi arbetar med både service och entreprenader i olika storlekar mot företag och landsting/kommun.

Vi söker dig som:

·      Har några års erfarenhet i rollen som grävmaskinist

·      Har jobbat med mark och anläggning inom området.

·      B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin, hjullastare och grävlastare är ett krav.

·      Det är meriterande om du har C-körkort för lastbilar.

Som person ser vi att du är:

·      Öppensinnad för nya utmaningar, självgående i din roll och en grym problemlösare som tar egna initiativ.

·      För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Här erbjuds du delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Vi värnar om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. Vi tycker det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat. Vi siktar på att åka utomlands varje år (”vanliga” år), arrangerar julbord och ytterligare gemensamma aktiviteter för att stärka gruppen. Vi är väldigt måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet. Du får tillgång till servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073- 58 11 804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert