VVS-montör

Logotyp

VVS-montör

Är du en driven certifierad VVS montör som gillar problemlösning samt ordning och reda. Har du en hög yrkesstolthet och vill hitta bästa lösningar för dina kunder? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar högt om sina anställda samt deras kunder? Då kan LBM Rör och Värmeteknik vara rätt företag för dig!

Din roll:

I rollen som VVS montör arbetar du främst med nyproduktion av bostäder men även en del ROT-projekt. Du kommer att ingå i ett team om 7 personer där ni tillsammans bildar ett starkt arbetslag. Du utgår hemifrån och arbetar främst i Sundsvall med omnejd.

Du erbjuds:

–         Att vara en del av ett företag med korta beslutsvägar där du som anställd får komma med egna idéer.

–         Goda anställningsvillkor samt vidareutveckling.

–         Trevliga kollegor och flexibla arbetsuppgifter.

Din profil:

För att lyckas i rollen som VVS montör ser vi att du är certifierad VVS montör och har några års erfarenhet. Vidare ser vi att du talar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Du är van att läsa ritningar och planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är:

–         Lösningsorienterad i ditt arbete och ser möjligheter i stället för hinder.

–         Ansvarstagande och noggrann.

–         Serviceinriktad och har ett stort kundfokus.

–         Händig och inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs.

Om företaget:

LBM Rör och Värmeteknik är ett VVS-företag som arbetar med service och entreprenad inom värme, sanitet och kyla samt utför installationer och underhåll av klimatanläggningar inom fastigheter. LBM Rör & Värmeteknik har sitt säte i Sundsvall men arbetar brett inom området Stockholm i söder till Sundsvall, Timrå och Örnsköldsvik i norr samt till norska gränsen i väster.

Genom att vara certifierad i Säker Vatten och medlemmar i VVS Företagen är LBM Rör och Värmeteknik en totalentreprenör inom installation och erbjuder tjänster inom ROT, service och entreprenad till deras kunder.

I denna rekrytering samarbetar LBM Rör och Värmeteknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnea Gilliusson linnea.gilliusson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert