Fibertekniker

Logotyp

Fibertekniker

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett variationsrikt arbete och vill jobba med teleanläggningar i järnväg- och infrastrukturprojekt. Vill du arbeta på ett familjärt företag som är lyhörda till sina medarbetares behov och idéer? Är du utöver det certifierad inom fibertekniker och känner dig redo för nya utmaningar? Teleentreprenad i Sverige AB söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga.

Om rollen:

Du ska självständigt, eller i arbetslag, arbeta med installationer av teletekniska anläggningar. Arbetet består av ny- och ombyggnation av opto- och kopparanläggningar samt arbete med informationssystem. Det flesta av dina projekt kommer att vara i järnvägsmiljö.

Arbetsområdet är i hela landet därav är resor och övernattning i tjänsten mer regel än undantag. Kvälls/-natt/- samt helgarbeten förekommer kontinuerligt i rollen. 

Teleentreprenad erbjuder dig:

·      Stora utvecklingsmöjligheter till att klättra karriärmässigt.

·      Schyssta arbetsverktyg, bilar samt bra förmåner.

·      Trevliga och hjälpsamma kollegor som aktivt hittar på saker tillsammans för att stärka teamkänslan i gruppen.

Dina kvalifikationer som tekniker:

–         Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom el/teleteknik/mekanik eller motsvarade kunskaper

–         Certifierad fibertekniker (CFT)

–         B-Körkort

–         Van datoranvändare

–         Behärskar svenska & engelska i tal & skrift

Meriterande kunskaper

–         Vana av arbete inom järnväg

–         BE- och CE-körkort

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt. Vidare att du är ansvarstagande och är flexibel i ditt arbete.

Teleentreprenad i Sverige AB specialiserar sig på byggnation av teleanläggningar i järnväg- och infrastrukturprojekt. Teamet består idag av 8 personer och arbetar över hela Sverige med att bygga opto- och kopparanläggningar samt informationssystem.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Teleentreprenad i Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer