VD

Logotyp

VD

Mitt emellan Eskilstuna och Katrineholm, vid Näshultasjöns sydvästra strand ligger Haneberg Säteri – en vacker karolinsk herrgårdsbyggnad, med anor från 1200-talet. Idag bedrivs huvudsakligen tre verksamheter: fastighetsförvaltning, skogsbruk och lantbruk. Nuvarande ägarna har drivit Haneberg Säteri sedan 1974 med ambition att bevara de historiska miljöerna för framtiden, samt erbjuda bekväma boenden i en vacker och levande landsbygd.

Hanebergs Säteri genomgår ett generationsskifte och söker därför en utvecklingsorienterad VD

Vi söker dig som vill vara med på resan att göra Haneberg till en central del i en miljö som är attraktiv både som boende- och lärandemiljö för innovatörer och entreprenörer och som delar visionen om att göra Näshulta till en levande landsbygd. 

Vad innebär rollen?

Som VD har du det totala ansvaret för personal, kunder och ekonomi. Utöver detta ansvarar du även för att utveckla strategier och processer för hållbar tillväxt och ökad lönsamhet. Du rapporterar till styrelsen och ägarna.

Du kommer bygga struktur och företagsorganisation med god ekonomisk uppföljning där ambitionen är att utveckla verksamheten på gården på ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart sätt. Målet är att utveckla Haneberg till framtidens landsbygdsgård med hänsyn till dess historia.

Vem är du?

Du har en tydlig affärsinriktad profil och förstår hur du skapar tillväxt och vad som driver framgång i en verksamhet. Du är trygg i ditt ledarskap och drivs av att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare.

Vi ser att du som söker har en entreprenörsådra med stor organisatorisk förmåga och ett helikopterseende men också en känsla för detaljerna som gör skillnad. Har du dessutom ett intresse och förståelse för landsbygdens traditionella näringar och utvecklingsmöjligheter är det meriterande. 

Din profil:

·       5–10 års relevant arbetslivserfarenhet som ledare i nyckelposition. Troligen som VD, anläggnings- eller teknisk chef från liknande nyckelposition.

·       Du har ett intresse för entreprenörskap med förståelse för styrelse- och ägarfrågor

·       Erfarenhet från fastigheter och/-eller jordbruk är meriterande.

Du kommer att arbeta i varierad tjänst med utvecklingsmöjligheter och personalansvar i ett familjärt, väletablerat och anrikt företag. Vidare erbjuds du en marknadsmässig ersättning med möjlighet till delägarskap på investeringar relaterade till framtida verksamhetsutveckling. För dig som önskar bo på gården finns såväl permanent bostad som övernattningslägenhet tillgänglig.

Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer