Kyltekniker

Logotyp

Kyltekniker

Vestkyl har allt som ni behöver inom energi för er fastighet. Ventilation, värmepumpar, luftkonditionering, elinstallationer, solceller, elbilsladdning och underhåll är exempel på bara några av våra tjänster. Vårt största fokus är att erbjuda energieffektiva lösningar och energioptimeringar vilket är bra för miljön men även sänker driftkostnaderna för fastigheten. Vi arbetar i hela Göteborgsregionen med omnejd.
Vi hjälper er från idé till färdig anläggning oavsett om ert behov är ett mindre ventilationsaggregat eller en större solcellsanläggning med energilagring, med ett serviceavtal från oss kan du som kund känna dig trygg under en lång tid.

Vi söker en driven och lösningsorienterad Kyltekniker till Vestkyl

Som kyltekniker på Vestkyl kommer du att arbeta med:

·      Kommersiell kyla och kontinuerligt sköta drift och underhåll av värme och kylanläggningar.

·      Att anläggningarna går så bra de kan under rådande förutsättningar, samt att kontinuerligt förbättra dessa och påtala brister och fel.

·      Felsökningar, service och installationer utav större aggregerat.

·      Arbeta med ny typ av teknik för att hjälpa vår kunder nå sina klimat och energimål

·      Du arbetar mot fastighetsägare och byggare.

·      Du har hand om dina kunder och din planering då vi förespråkar frihet under ansvar.

För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi gärna att är självgående i rollen med målbild att ständigt vilja utvecklas. Du arbetar främst själv i dina servicearbeten men jobba över gränserna på hela företaget. Vi vill ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt för att komma fram till bästa lösningarna på uppstående problem och frågor. Du ska inneha kylcertifikat.

Hos oss på Vestkyl är det viktigt att man känner sig som en del av gruppen och känna att man kan påverka. Egenskaper som vi gärna ser att du har är: 

·      Driven – vill ständigt utvecklas

·      Proaktiv i din planering.

·      Entreprenörsanda.

·      Lösningsorienterad – Tekniskt lagd.

Vi är ett företag i expansionsfas och söker någon som vill vara med och utveckla företaget och vara med på en spännande resa. Vi värderar rätt person på rätt plats och vi vill att du ska kunna utvecklas inom ditt yrke. 

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett företag med stark teamkänsla där personalomsättningen är låg. Vi försöker alltid involvera för medarbetare i frågor kring företagets utveckling och ta del av deras idéer. I tjänsten får du tillgång till servicebil och friskvårdsbidrag. Vi försöker ha kontinuerliga aktiviteter med gruppen för att bibehålla en glad och härlig känsla i gruppen

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Vestkyl. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Oscar Thiele, 08 511 61 741 eller Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert