Vaktmästare

Logotyp

Vaktmästare

Fastighetsservice Lars-Inge Andersson AB är ett litet familjeföretag beläget i Ystad som grundades 2003 och arbetar sedan dess på uppdrag åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vill du arbeta i ett familjärt företag där man värnar om varandra? Har du ett genuint intresse för fastigheter och vill ge dina kunder den bästa servicen? Är du en fastighetsskötare som är ute efter nya möjligheter eller är en händig person som vill ta klivet för att bli fastighetsskötare/vaktmästare. Då kan du vara rätt person för denna tjänst.

I din roll som fastighetsskötare/vaktmästare kommer du bland annat att arbeta med reparationer och underhåll i olika typer av fastigheter. Skötsel och rondering av in-och utvändiga miljöer men även lättare snickeri och målerijobb. Det är en mycket varierad tjänst som kräver att du har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt. Du kommer arbeta i området kring Malmö/Skurup/Sjöbo.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av fastighetsskötsel eller motsvarade. B-körkort och vana av att köra med släp är ett krav. Du är en duktig problemlösare och kan felsöka samt reparera vanliga förekommande problem i fastigheter

Du är bolagets ambassadör i fastigheterna och har daglig kontakt med hyresgäster därav är det viktigt att du som person har god social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter.

Fastighetsservice Lars-Inge Andersson erbjuder dig ett flexibelt och varierat arbete där du har möjlighet att utvecklas i din roll. Låter detta intressant att höra mer om? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnea Gilliusson Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på linnea.gilliusson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert