Plåtslagare

Logotyp

Plåtslagare

Arena Tak är ett företag med stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Fokus ligger i ny- och omläggning av både små och stora takentreprenader med PLÅT, tätskikt och isolering.

I takt med tillväxten och utvecklingen söks nu en driven och erfaren plåtslagare till teamet i Stockholm!

Som plåtslagare hos oss arbetar du i en varierad tjänst där du ansvarar för att smida ihop en stabil grund samt ha ambitioner för hur du ska leda företaget framåt. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder företaget tillsammans med ditt team. Du kommer att arbeta med ny- och ombyggnadsprojekt mot kunder inom bygg- och fastighetsbranschen.

I denna roll som plåtslagare utgår du ifrån verkstaden eller hemifrån, men din arbetsplats är där du behövs i Stockholm. För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har 4 – 5 års erfarenhet i branschen. Du är utöver detta en flexibel person som har lätt att anpassa dig till olika sorters situationer och kunder där du kan vara lyhörd, driven och lösningsorienterad. Vi söker en person med ledaregenskaper och gärna går det lilla extra.

·      4 – 5 års erfarenhet och självgående i din roll.

·      Svenska i tal & skrift.

·      B-Körkort.

·      Yrkesbevis.                                         

Det erbjuds dig att bli en del i ett tryggt och stabilt företag. Att värna högt om våra anställda och satsa på trivselnivån är en självklarhet. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

·      Ny verkstad med nya produkter och verktyg.

·      Tjänstebil.

·      Frihet under ansvar med möjlighet att forma din egen roll.

·      Goda utvecklingsmöjligheter i rollen där vi gärna lyfter internt.

Tveka inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Arena Tak med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele via telefon: 073 – 58 11 804 eller mejla till Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande & tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer