Projektledare inom VVS till KI Rör

Logotyp

Projektledare inom VVS till KI Rör

KI RÖR AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer i Stockholms län. Företaget grundades 2010. KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi på KI Rör besitter stor kunskap inom branschen och hos oss arbetar professionella rörmokare och VVS-ingenjörer. Vi utför allt från enklare servicejobb till större entreprenader åt diverse olika kunder.

Det vi saknar i dagsläget är en duktig och driven projektledare till vårt team i Stockholm!

Arbetsuppgifter

Vi har stora spännande projekt i våra projektportföljer för hela Stockholms län, därför söker vi nu efter en projektledare som tillsammans med oss vill driva dessa projekt framåt från start till mål! Som projektledare hos oss på KI Rör kommer du att arbeta med varierande VVS-projekt med ansvar för projektering, administration, styrning, kalkylering och ledning av byggprocessen. Du får en viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med underentreprenörer, kunder och leverantörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter arbetslivserfarenhet i rollen som projektledare inom VVS. Du har gedigen erfarenhet av hela processen, liknande arbetsuppgifter och att affärsmässigt driva projekt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som projektledare ställer krav på god struktur och disciplin då du kommer att arbeta med många olika projekt samtidigt. Vidare ser vi att du besitter en teknisk kunskap där du kan ta fram egna förslag och lösningar. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

–         Goda förmåner

–         Vidareutbildningar inom området

–         Tjänstebil efter provanställning

–         Tät sammanhållning i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter

–         En fjällstuga som går att hyra via företaget, samt resor utomlands tillsammans årligen

I denna rekrytering samarbetar vi på KI Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se.

Vi ser framemot din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert