Elektriker

Logotyp

Elektriker

JURK Rulltrappa reparerar och renoverar rulltrappor av alla marknadens modeller sedan mer än 40 år. Med lång erfarenhet, en välutrustad verkstad och omfattande reservdelslager erbjuder vi full service inom rulltrappor. JURK Rulltrappa löser allt som har med rulltrappor att göra; allt från renovering och utbyte av stegkedjor, motorer och växlar till beklädnad, elinstallationer och handledare. Vi utför även utbyte samt nyinstallation av rulltrappor och rullband.

I takt med att JURK Rulltrappa växer söker vi nu en driven elektriker till teamet.

Som elektriker hos JURK Rulltrappa kommer du att arbeta med alla förekommande el-arbeten kring rulltrappor som t. ex felsökning, om- och tillbyggnad av befintliga och nya funktioner, inkoppling av motorer och inkoppling av belysning. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna elektriker i rulltrappsmiljö.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som elektriker med erfarenhet av styr- och reglerteknik. Du har ett intresse för el, styr- och reglerteknik och mekanik då dessa områden samverkar i en rulltrappa. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete. Du har en positiv attityd, ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer