Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Liebherr har varit verksamma i branschen i över 70 år och är idag en koncern med fler än 46 000 anställda i över 130 företag världen över. Koncernen Liebherr är än idag ett familjeägt företag och det genomsyrar stämningen i hela verksamheten.

Liebherr-Sverige AB ansvarar sedan 2006 för försäljningen av entreprenadmaskiner, bandkranar, hamnkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige. Runt om i landet finns fälttekniker och fyra olika serviceanläggningar. Alla maskiner levererade från Liebherr-Sverige är utrustade enligt kundens specifika önskemål samt med svensk standard. De individuellt anpassade maskinerna säkerställer en effektiv och tillförlitlig drift. I framtiden kommer alla lagermaskiner att vara fyllda med Liebherr miljöolja. Detta gör det möjligt för kunden att direkt använda maskinen överallt i Sverige.

Vi söker dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitet är A och O. För oss på Liebherr är tjänsten som fälttekniker en nyckelroll och företagets ansikte utåt. B-körkort, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi ser att du har några års erfarenhet från service och reparation av entreprenadmaskiner, skogsmaskiner eller liknande. Det är en varierande arbetsplats där du är ute hos dina kunder varje dag, allt från den enskilda firman till stora globala bolag som behöver hjälp med sina maskiner. Fordonsutbildning är ett krav alternativt flerårig likvärdig arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett stabilt företag med långsiktiga och kortsiktiga mål. Vidare erbjuder vi lön efter erfarenhet, generösa förmåner och stark sammanhållning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 – 58 11 804 eller Oscar.Thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde omgående. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer