Regionchef

Logotyp

Regionchef

Kynningsrud Nordic Crane AB, Kynningsrud Nordic Crane AS och Kynningsrud Spesialtransport AS och 2020 förväntas en samlad omsättning på 750 miljoner.

Kynningsrudgruppen består av divisionerna KRAN – PREFAB – FASTIGHET – BYGG – FUNDAMENTERING. 2019 hade koncernen sammanlagt en omsättning på 2 miljarder kronor och totalt är vi över 800 medarbetare.

Vi söker en regionchef till vårt kontor i Stockholm
Kynningsrud befinner sig i en spännande tillväxtfas och nu söker vi en regionchef till Stockholm.

I denna roll ska du leda och utveckla verksamheten i Stockholm Du har ansvar för avdelningens personal och resultat. I din roll har du personal-, arbetsmiljö och resultatansvar. Du ansvarar för säkerhetsarbeten och utvecklar en säker arbetsplats tillsammans med dina medarbetare. För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling.
Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö. Kvalifikationer för rollen:·      Vi söker dig som klarar av ett högt tempo då vi har många projekt och kunder.

·      Erfarenhet utav maskin eller uthyrningsbranschen.

·      Har en ledande roll idag som tex platschef.

·      Entreprenörsanda.

·      Flexibel och en stark inre drivkraft.

·      Ser en långsiktighet och vill utveckla företaget samt stärka sin egen utveckling.

·      Resultatinriktad

·      B – körkort.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett väletablerat bolag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

·      Goda förmåner och löneutveckling för rätt person.

·      Tjänstebil.

·      En roll som kommer utvecklas väldigt mycket i takt med ökad erfarenhet.

·      Ledande i branschen på kranar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 58 11 804 eller Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer