Utesäljare

Logotyp

Utesäljare

AB Lindec® är ett privatägt företag med huvudkontor i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv. Vi säljer även fasadrenoveringsmaterial såsom tejp, plastfolie, verktyg, ställningsväv med mera.

AB Lindec® grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera. Produktionen av hårdbetongprodukter och andra högprestanda material tillverkas och lagras i vår danska anläggning, och alla flytande produkter tillverkas i Sverige. AB Lindec® producerar egen serie av betongmaskiner. I dagsläget är vi 14 anställda på företaget och våra kunder finns över stora delar av Sverige

Det vi saknar i dagsläget är en duktig och driven utesäljare till vårt team i Stockholm!

Arbetsuppgifter

I rollen som utesäljare hos oss på AB Lindec ansvarar du för införsäljningen av material ute hos nuvarande samt potentiella kunder. Du arbetar både på kontoret samt till stor del ute hos kunder med dagsresor i främst Storstockholm & Mälardalen, vissa resor norrut förekommer några gånger per år. Som utesäljare hos oss på Lindec planerar du större delen av din arbetsvecka själv för att maximera arbetstiden, resterande del sker inne på kontoret/vår butik i Kungens Kurva tillsammans med teamet. Rollen är flexibel på så sätt att teamets behov alltid ligger i fokus, du kan därmed behöva planera om dina dagar för att anpassa dig efter butiken/kontorets behov. I denna roll rapporterar du direkt till VD:n veckovis.  

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetslivserfarenhet i rollen som säljare. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang där du är en utåtriktad, social och flexibel individ som har en god prioriteringsförmåga och trivs med högt tempo i arbetet. Utöver detta behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort då rollen innefattar resor.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett spännande bolag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

–         Goda förmåner i form av bland annat tjänstepension och friskvårdsbidrag.

–         Stort eget ansvar och möjligheter att påverka arbetet.

–         Fast+provisionsbaserad lönemodell vilket ger goda möjligheter till en hög lön.

I denna rekrytering samarbetar AB Lindec med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert