Junior Automationstekniker

Logotyp

Junior Automationstekniker

BMS Green Tech Solutions är ett svenskt green techföretag grundat 2012. Vårt huvudkontor finns i Stockholm, men vi arbetar också internationellt, bland annat i Japan, Kina, Frankrike, Storbritannien, Belgien och Iran.

Vi arbetar för att fastigheter ska bli så energieffektiva som möjligt till nytta både för dem som äger och använder byggnaderna. När vi installerat fabrikatsoberoende styr- och reglerutrustning i er fastighet ger vi fastighetsägaren (eller fastighetsansvarig) full kontroll över samtliga tekniska installationer. Det är också viktigt för oss att styr- och reglerinstallationerna är användarvänliga. Den tekniska utrustningen ska enkelt kunna kontrolleras, styras och optimeras via dator, surfplatta eller mobil. När vi maximerat energieffektiviteten utan att försämra komforten i byggnaderna och ni som fastighetsägare/ansvarig har full kontroll – då är vi i mål.

I takt med att vi växer söker vi nu en junior automationstekniker till vårt team.

BMS söker en styr- och reglertekniker med placering i Stockholm. Ditt arbetsområde kommer i första hand att vara Stockholmsområdet men BMS bedriver även viss verksamhet i övriga delar av Sverige och andra länder, till exempel Kina och Japan. Tjänsten kan därför innebära resor både inom Sverige och utomlands.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet som elektriker.Har du erfarenhet inom styr och regler, VVS fastighetsautomation är detta meriterande. Du har god datorvana och gillar att lösa problem.

Arbetet förutsätter god social förmåga och att du är serviceinriktad. Som person har du lätt att samarbeta och gillar ett omväxlande jobb och att ta eget ansvar. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Ett krav är också att du innehar B-körkort.

BMS är det ett entreprenad- och konsultföretag med kunder som vi vunnit genom personlig service och hög kunskapsnivå. Vi har vårt kontor på Östermalm men tillbringar mesta tiden ute hos kund.Våra kunder är främst byggbolag, kommunala, statliga och kommersiella fastighetsbolag samt ventilations och rörentreprenörer. BMS levererar fabrikatsoberoende helhetslösningar inom området fastighetsautomation. 

Vi erbjuder dig en roll i det lilla företaget med de stora kunderna. Du kommer att var en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om de anställda och har varierande arbetsveckor. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer