Lås- & Passertekniker

Logotyp

Lås- & Passertekniker

Det vi saknar i dagsläget är en duktig lås/passertekniker för att stärka upp vårt team!

Som lås/passertekniker hos oss kommer du att vara ansiktet utåt för företaget. Arbetsuppgifterna innefattar främst att installera systemen Aptus, ARX och Axema. Arbetsuppgifter kan även innefatta mekanisk installationer som låssystem, beslagning av dörrmiljöer etc.

För att lyckas i rollen som lås/passertekniker hos oss ser vi att du har en god kunskap inom branschen samt att du känner dig erfaren nog att driva egna projekt. Är det så att du har kunskap inom CCTV samt utbildning inom el är detta meriterande i rollen. Utöver detta söker vi dig som talar & skriver svenska samt innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god sammanhållning där du arbetar flexibelt i en platt organisation. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·        Kollektivavtal, tjänstepension & friskvårdsbidrag

·        Korta beslutsled inom organisationen

·        Stora möjligheter till att vara med och påverka samt utveckla arbetssättet.

·        Gemensamma aktiviteter, exempelvis weekends i Europa med hela teamet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lås & Nyckel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert