Ventilationsmontör

Logotyp

Ventilationsmontör

WIAB har idag 50 medarbetare med kunskap och erfarenhet inom energi- och installationsteknik. Hos oss finns tekniker specialiserade inom områdena Styr, Kyla, Ventilation, Värmepumpar, Värme och OVK/energi. Oavsett expertområde har varje tekniker en förståelse för helheten – en förutsättning för att kunna leverera bra installationsteknik.

Vi jobbar för att installationerna i fastigheten ska samverka optimalt, utifrån vetskapen att helhetssyn sänker driftkostnaderna. Samarbete mellan fackområdena, låg personalomsättning och lång erfarenhet innebär sammantaget att vi under åren samlat massor av värdefull kunskap. Vårt arbetssätt bygger på varje medarbetares kompetens och ansvarstagande. Som tekniker på WIAB

Vi söker en ventilationsmontör till ett företag med stort fokus på personlig utveckling.

För att lyckas i rollen som ventilationsmontör hos WIAB:

·      Ett par års erfarenhet inom ventilationsbranschen

·      B – körkort

·      Svenska i tal och skrift

·      Lösningsorienterad

·      Relationsskapande

Som person är du en självgående problemlösare som gärna bollar idéer och tar egna initiativ samtidigt som du är lyhörd och öppen för nya arbetssätt och strukturer. Du är noggrann och förutseende i ditt arbetssätt med ett genuint intresse av att fortsätta utvecklas inom yrket.
Vidare är du en positiv individ som har förmågan att både skapa och underhålla kundrelationer. Att du är en god medarbetare som gillar att arbeta mot gemensamma mål ser vi som en självklarhet!

 Vi erbjuder dig en plats i ett företag med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare och återkommande kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar WIAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073 – 58 11 804. Skicka din ansökan till Oscar.thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                              

.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer