Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

SWELIFT grundades i augusti 2008 och tillsammans har vi byggt upp ett team med lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Ambitionen är att ständigt förnya och bibehålla vår höga kvalitet på maskinparken då kvalitet ska löna sig, maskiner som inte får den service och underhåll som krävs skapar kostsamma stillestånd. För att skapa en hållbar verksamhet finns det även ett stort intresse av att använda speciellt utvalda produkter och ha en modern maskinpark som ger så lite miljöpåverkan som är möjligt.

Vi söker dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitét är A och O. För oss på Swelift är tjänsten som servicetekniker en nyckelroll. B-körkort och svenska i tal och skrift är ett krav. Har du inte dom utbildningarna som krävs i vårt arbete så tillhandahåller vi det till dig.

Vi ser att du har några års erfarenhet från service och reparation av fordon och/-eller maskiner. Det är en väldigt varierande arbetsplats där tiden fördelas på fältet ute hos kunder för serviceuppdrag likväl som reparationsuppdrag i verkstaden. Har du en fordons- eller teknisk gymnasieutbildning med ett starkt tekniskt intresse.

För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter då vi är i en expansiv fas. I samband med att du tillträder tjänsten utbildas du i våra arbetssätt och självklart får du tillgång till en ny servicebil från Mercedes.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett välmående företag med långsiktighet och korta beslutsvägar som självklarheter. Vidare erbjuder vi lön efter erfarenhet, generösa förmåner och trevliga kollegor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 – 58 11 804 eller Oscar.Thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde omgående. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert