Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Klimatteknik Stockholm har sitt säte i Sollentuna och ingår i Vattenfallsägda ENWELL-koncernen som är en av landets största bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar. Koncernen består idag av ca 170 anställda, från Skåne i söder till Mora i norr, och omsätter ca 400 Mkr.

Klimatteknik Stockholm förmedlar, installerar och tillhandahåller service för energi- och klimatlösningar inom villa- och fastighetssektorn. Kärnverksamheten bygger på kvalitativa och kostnadseffektiva värmepumpslösningar och luftkonditionering där vi vill vara det självklara valet för människor som vill leva klimatsmart, förutom värmepumpar har Enwell en stor ambition i framtidens utveckling och installation av sol- och laddboxar

Bolaget omsätter ca 35 miljoner kr och är totalt 12 anställda.

Vi växer och söker ytterligare en servicetekniker!
Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med att service, felsökning, och installation av värmepumpar samt större fastighetsmaskiner. Våra kunder är villaägare och andra större fastighetsägare. Då vi har stor variation i våra projekt kommer du till en utvecklande arbetsplats med omväxlande arbetsdagar.

För att lyckas i rollen har du arbetat några år i branschen och har erfarenhet av arbete med värmepumpar. Det är meriterande om du har baskunskaper inom el, kyla eller VVS. Innehar du kylcertifikat kat.1 ser vi det som ett stort plus. Det är även meriterande ifall du har erfarenhet av en ledande roll samt skött administrativa uppgifter. Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav. Du kommer att ha daglig kundkontakt och vi ser därför att du är serviceinriktad och kundorienterad.

Vi erbjuder dig en variationsrik arbetsplats med stora möjligheter att ta nästa steg och bli tex. arbetsledare. Klimatteknik AB tillhör Vattenfalls koncernen, vi satsar väldigt mycket på vår personal och utbildar internt för att kunna växa inom företaget. Vi är måna om personalen och har en låg personalomsättning, vi strävar efter att alla ska trivas och ha samma förutsättningar. Du kommer att utgå hemifrån i din servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering Klimatteknik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073-58 11 804 eller Oscar.thiele@jobway.se Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert