Fastighetsmäklare

Logotyp

Fastighetsmäklare

Södermäklarna startades 1983. Affärsidén var då precis som nu att erbjuda lokala mäklartjänster i södra delen av Stockholm baserade på hög servicenivå, kunskap och extremt god kännedom om området och marknaden. Företaget är idag branschledande på södra sidan av Stockholm med kontor på Södermalm och hela vägen ut till Botkyrka.

 

I takt med att vi växer söker vi nu en fastighetsmäklare:

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att göra affärer! Du kanske är i början av din mäklarkarriär eller har flera års erfarenhet av mäklaryrket. Initiativförmåga och affärsdriv är viktiga egenskaper. Att bearbeta kunder från tidigare nätverk samtidigt vara på tårna för att hitta nya är något du drivs av!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att planera dina egna dagar. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. 

Vi erbjuder dig en anställning hos en väletablerad fastighetsmäklarfirma, inga geografiska begränsningar på försäljningsområden och sköna medarbetare med en massa kompetens.

Välkommen till ett spännande arbete i en fartfylld miljö där du får möjlighet att arbeta med Söders ledande och oberoende mäklare! 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer