VVS-montör

Logotyp

VVS-montör

Nordisk VVS grundades år 2000 och har sakta men säkert vuxit till ca 30 medarbetare idag. Kontoret ligger i Hägersten. Vi arbetar med all typ av traditionell VVS mot företagskunder. Alla har vi samma inställning – vi tar ett helhetsansvar för vårt arbete och ser till att det blir ett smidigt projekt för alla inblandade.

Vi kan hjälpa företag vid bland annat lokalanpassningar, stambyten, sjukhus och nyproduktion av lägenheter. Våra montörer har lång erfarenhet av VVS-projekt och är vana vid att följa projekten från början till slut.

Som Servicemontör hos oss kommer du ha en bred roll, där du arbetar med huvudsakligen serviceuppdrag men även mindre entreprenader där man arbetar självständigt. Du ska vara certifierad VVS – montör och ha några års erfarenhet inom branschen. Du ska inneha B – körkort och behärska svenska i tal och skrift.

Som person är du engagerad och ansvarsfull och brinner för god kvalité mot både kunder, leverantörer och dina medarbetare. Du är driftig och gillar att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag som lägger stort fokus på att utveckla och utbilda sina anställda. Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas inom det området du brinner för. Sammanhållningen i företaget är mycket viktig och för att underhålla den gör vi roliga aktiviteter ihop så som resor och andra gruppaktiviteter.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta Adam Wilander på 073 – 053 61 36 eller Adam.Wilander@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer