Uppdragsansvarig konstruktör, bygg

Logotyp

Uppdragsansvarig konstruktör, bygg

Byggkonstruktören grundades 1989 i Gävle och tillhandahåller tjänster inom byggnadskonstruktion och projektledning. I dagsläget är vi 16 anställda på företaget, med målbild att fortsätta expandera. Vi finns på 2 orter i Sverige, Gävle där vi har vår huvudverksamhet och huvudkontor samt en avdelning i Stockholm.

Byggkonstruktören utför dimensionering och upprättar konstruktionsritningar i alla typer av uppdrag så som bostäder, industri, skolor, vårdanläggningar, för att nämna några. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven uppdragsansvarig konstruktör till vårt kontor i Stockholm.

Som uppdragsansvarig konstruktör hos oss kommer du att vara ansvarig för uppdragen internt och mot kund med avseende på kvalitet, leverans och ekonomi. Du planerar och leder projektgruppens arbete och medverkar i hela processen, från framtagande av anbud till erfarenhetsåterföring. Som uppdragsansvarig deltar du i Byggkonstruktörens resursplanering och har delansvar vid bemanning av uppdrag.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som konstruktör där du har arbetat med liknande projekt sen tidigare. Du har Ingenjörsexamen, B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Vidare vågar du fatta egna beslut och känner dig trygg i rollen som uppdragsansvarig konstruktör.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är kommunikativ, lyhörd, kreativ och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling som något positivt. Vidare att du har en god samarbetsförmåga där du har lätt för att skapa och vårda goda relationer, både med kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med bra sammanhållning. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder goda förmåner. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Byggkonstruktörerna AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan till linnea.gilliusson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert