Elektriker

Logotyp

Elektriker

AB El & Säkerhet Sörmland grundades 2006 och bedriver sin verksamhet i hela Mälardalen. Vi har en bred kunskap av installationer och service inom El, Tele, Data, Larm samt Lås/passersystem. Vi arbetar främst mot företag och kommun men även en del åt privatpersoner. Inga jobb är för små/stora för oss. Vi har våra kontor i Katrineholm, Flen samt Nyköping och är i dagsläget cirka 83 medarbetare.

Vår verksamhet expanderar och nu söker vi en elektriker för att stärka upp vårt team.

Som elektriker hos oss kommer du arbeta i hela Mälardalen. Vi arbetar mycket åt kommuner, företag men även privatpersoner. Arbetsuppgifterna innefattar nyinstallationer, felsökning, drift och underhåll samt reparationer.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker med minst gymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har haft en roll med ansvar. Möjlighet att arbeta borta i veckor är önskvärt men inget krav.

Som person är du självgående, har lätt att samarbeta med både kollegor och kunder. Vi ser även att du har en god socialförmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt. Du trivs med eget ansvar och är en naturlig problemlösare.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Du erbjuds en roll på ett tryggt och väletablerat företag där vi bryr oss om våra anställda. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i EIO. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.
Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar AB El & Säkerhet Sörmland med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se, tel 08 520 017 46. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert