Säljare

Logotyp

Säljare

Vi på Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Vi har vår verksamhet i Brunna, Kungsängen och för närvarande är vi ungefär 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

I takt med att företaget växer söker vi nu efter en säljare till Göteborg med omnejd
Som säljare
blir du en del av vårt försäljningsteam på Engelmanns. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att utveckla försäljningen av delikatessost. Du kommer att ansvara för distriktet Göteborg med omnejd och vara med att bygga ut vårt nätverk i detta område med nykundsbearbetning. Din utmaning blir att driva och utveckla försäljningen av delikatessost i ditt eget distrikt genom att bygga starka och goda kundrelationer för att gemensamt utveckla kundens affär.

Dessutom ingår uppföljning av försäljnings- och kampanjutveckling. Som säljare blir du en viktig länk mellan Engelmanns och kunden. Det betyder att du delar med dig av information till butik, har kontakt med försäljningschef och blir hela tiden uppdaterad med utbildningar och resor för ny inspiration.

För att lyckas i denna roll

  • ·Har några års erfarenhet av försäljning och gedigen kunskap om dagligvarubranschen.
  • ·Självklart är du ostintresserad och har du tidigare även arbetat med delikatesser och/eller butikskommunikation är det meriterande.
  • ·Du är en skicklig förhandlare och duktig på att presentera och driva positiva försäljningsresultat och kundattityder.
  • ·Goda kunskaper i Excel, Word och PowerPoint.
  • ·God planeringsförmåga och kan skapa entusiasm i dina kundrelationer.
  • ·Du har en stark inre drivkraft, är fokuserad på dina mål och samarbetar väl med andra.
  • ·Innehar B-körkort

Vi erbjuder dig
En flexibel arbetsplats där du utgår hemifrån och planerar dina egna veckor. Du får alla nödvändiga verktyg i såsom bil, mobiltelefon, dator och surfplatta. Vill du komma till en arbetsplats där du får mycket frihet under ansvar och vara med och utveckla en ny marknad då ska du välja Engelmanns.
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 – 511 617 41 och Oscar.Thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer