Matt/golvläggare

Logotyp

Matt/golvläggare

STL Bygg & Kakel grundades 2010. Idag sitter vi i Kungsängen och är ett stabilt företag med ca 10 anställda. Vi är i en expansiv fas och utför allt från plattsättning, golvläggning till andra byggarbeten hos våra kunder. God service och stort fokus på kund samt hög kunskap är våra kännetecken.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven Matt/Golvläggare till vårt team:

Som Matt/Golvläggare har du en varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från start till mål. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder med flera olika projekt i olika faser parallellt. Du utgår du vanligtvis från hemmet med servicebil, om föredras åker du in på kontoret och hämtar bil. Arbetet innefattar allt från att lägga mattor, riva och lägga golv. Vi jobbar med både företagskunder och privatpersoner.

För att lyckas i rollen har du något års erfarenhet av att ha jobbat som matt/-golvläggare. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare är det meriterande om du har bakgrund som snickare, plattsättare eller liknande. Som person är du ambitiös, engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar mycket kundkontakt. Du gillar att skapa och utveckla kundrelationer samt ta egna initiativ och är en problemlösare. Vidare är du självgående och är van att ta mycket eget ansvar, då du själv styr din egen dag.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med mycket god gemenskap som gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se, 08 520 017 46. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert