Styrmontör

Logotyp

Styrmontör

Modern Styrteknik bildades 2010 och är ett dotterbolag till El & Ljusdesign AB. Kontoret ligger i Vasastan och företaget har idag 12 anställda. Modern Styrteknik utför projektering, konstruktion, programmering, driftsättning och installation i egen regi och arbetar nära kunden för att skapa användarvänliga och energibesparande systemlösningar.

För rätt person erbjuder Modern Styrteknik möjligheten att ingå i en växande organisation. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras.

Vårt mål är långsiktiga relationer med våra beställare och entreprenader skapade med kvalitetsprodukter av välkända styr- och reglerfabrikat.

Vi söker nu flera självgående och noggranna styrmontörer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har hög yrkesstolthet och vill göra snygga installationer. Vidare att du känner dig trygg i att själv hantera de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation såsom rör, ventilation och el.

Du kommer till stor del kommer arbeta självständigt på fältet så är du givetvis en ansvarstagande person om triggas av att arbeta mot uppsatta deadlines och överenskommelser.

Svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag som är väldigt måna om sina anställda. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson, tel: 08 520 017 50. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer